sss
Home Helse Klaas-Jan Huntelaar er utbrent – Tar pause fra direktørjobben i Ajax

Klaas-Jan Huntelaar er utbrent – Tar pause fra direktørjobben i Ajax

0
278
Klaas-Jan Huntelaar

Mange tror at det å være utbrent bare skjer «tapere», men det kan faktisk skje med alle hvis man ikke passer på. 40 år gamle Klaas-Jan Huntelaar er så langt fra en «taper» som det går ann å bli, nå har han gått på en smell og er nødt til å ta en pause.

Siden midten av mars 2022 har Klaas-Jan Huntelaar hatt en rolle i den nederlanske storklubben Ajax. I sommer ble han teknisk direktør med fokus på forbundets U21-drift, men på grunn av at den nederlandske storklubben har en kaotisk tid bak seg, har 40-åringen også hatt verv rundt A-laget. Det ble for mye.

Les: Bevisst pust. Hva er det og hvorfor er det en nyttig ferdighet?

Voetbal International melder nå at Huntelaar har sykmeldt og tatt en pause fra alle pliktene sine i Ajax. Klubbikonet sliter med utbrenthet, melder en talsperson for Amsterdam-laget.

Foreløpig er det uklart når 40-åringen kan komme tilbake til sin stilling.

Som spiller representerte Klaas-Jan Huntelaar klubber som Real Madrid, AC Milan, Schalke 04 og Heerenveen i tillegg til flere opphold i Ajax.

Et tips, som er vanskelig å følge, men som likevel er viktig. Ta vare på deg selv og ta tid til å gjøre ting du liker, spesielt hvis hverdagen er stressende.

Les på F7: Meta introduserer AI-assistenter