69 tips og råd for enda bedre sommersex

0
292
Advertisement

Denne sommeren publiserer Cupido, nettstedet for kåthet og glede, intimitet og nytelse, 69 tips og råd for et bedre sexliv.

Cupidos lesere, medlemmer i det sexpositive nettsamfunnet Cupido Club og en rekke sexologer har kommet til innspill til lista med de 69 rådene; her er de ti øverste på lista:
1. Lær deg å kysse, man kan alltid bli bedre.
2. Lær deg å onanere, overrask deg selv.
3. Skaffe deg noen deilige fantasier.
4. Snakk om sex og hva du liker, da unngår du misforståelser.
5. Bruk prevensjon og beskyttelse, da slapper du mer av.
6.  Utforsk din egen seksualitet, så vet du hva du liker.
7. Vær skamløs, gi litt faen i hva andre synes.
8. Vask deg, og sørg for at du ikke lukter vondt.
9. Når lysten er forskjellig må den som trenger mest tid bestemme farten.
10. Sett av tid til sex, det er ingenting som kommer av seg selv.
Hvorfor? Hvordan? Sjekk ut de 18 forskjellige artiklene med til sammen 69 tips som ligger gratis tilgjengelig på cupido.no.
Tips nummer 34 forteller for eksempel om det å lage sin egen erotiske film. Tips nummer 23 forteller hva nordmenn flest fantaserer mest om. Og i tips 39 ber gutta damene om å slå på lyset!
I stedet for å komme med advarsler om at «dette må du ikke gjøre» satser Cupido i stedet på å gi deg 69 tips og råd om hva du bør satse på for å forbedre sexlivet, som singel, par eller flere, med det kjønnet eller seksuelle preferansen som er deg.
Du trenger ikke å henge etter tærne i lysekrona og utføre munnsex på din partner som er lenket fast til salongbordet med håndjern med en dildo i rumpa, for at dere skal kunne definere at dere har et godt og innholdsrikt sexliv. Tipsene på cupdio.no er adskillig mye mer jordnære.
Det krever likevel litt innsats for å holde sexlivet ved like; som alt annet i livet så kommer ikke ting helt av seg selv – det krever en viss innsats.
Noe av det beste ved sex at du kan alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst. Du skal aldri gjøre noe du føler deg presset til eller som du tenker er mot din vilje, og kan det være greit å huske på at sex skal være en positiv kilde til nytelse, glede og energi i livet ditt.
På Cupido Handsfree har du også muligheten til å lukke øynene og høre den spesialskrevne erotiske novelleserien «Kåthet og glede i Ullevål Hageby», der de seks første episodene allerede er tilgjengelig.
Nå i sommer ble det også klart at Cupidos mange hundre erotiske noveller skal oversettes et tjuetalls språk, deriblant kinesisk og arabisk.
– I en tid der mangel på lyst er en av de største utfordringene for folks seksualitet, og der dobbeltmoralske krefter prøver å kneble sexpositive strømninger i samfunnet, håper vi å spre elleville og livsbejaende sexfantasier som kan sette fart i sexlivet og gi folk positive sexopplevelser, om det så er alene eller sammen med andre, uttaler sjefredaktør Tore Aasheim.
– På samme måte velger vi å fokusere på de positive rådene og tipsene. Det er lov både å leke og utforske og å lene seg på det trygge og intime, her er det bare fantasien og lovverket som setter grenser, avslutter redaktøren for Cupido.