sss
Home Sex og samliv Alle kan leke med sexleketøy

Alle kan leke med sexleketøy

0
310

Sex er sunt fordi det virker smertestillende, forhindrer sykdommer, senker blodtrykket, gir et sunt hjerte, åpner opp for hormoner i hjernen som øker sexlysten, glede og lykke – og ikke minst, det øker vår selvtillit og selvverd.

Vi trenger alle sex og intimitet, noen mer enn andre. Det er en viktig del av livet vårt og alle fortjener et levende og sunt sexliv – gammel som ung. Hvis man vil ha en sunn seksualitet og et godt sexliv, så handler det om å bli klokere på sin seksualitet. Det er helt sikkert mange som er usikre på seg selv og sin seksualitet, og her kan sexleketøy være et godt hjelpemiddel. 

Sexleketøy er stadig litt tabubelagt, men det kan gjøre sexlivet mer fargerikt, morsommere og mer spennende. Sexleketøy kan brukes av alle, og det finnes sexleketøy til kvinner menn og par, og selvfølgelig til heterofile, bifile, homofile og transseksuelle.

Men hva kan sexleketøy faktisk gjøre for sexlivet ditt ??

Det kan være en vanskelig å finne frem på hjemmesider med sexleketøy, og det finnes dessuten så mange alternativer å velge mellom. Det er for eksempel sexleketøy for nybegynnere, sexleketøy for stimuli og orgasme, for mannen, kvinnen og paret og for både det litt røffe og det milde. 

Sexleketøy kan brukes til å optimalisere og diversifisere sexlivet. Men mennesker vet ikke hvordan de skal bruke de forskjellige sexleketøyene, og det kan derfor være vanskelig å vite hvor man skal starte. Hvis du er nybegynner, vil du raskt oppdage at selv et lite leketøy kan utgjøre en stor forskjell. Bare tanken på å gjøre noe annerledes og nytt kan være utrolig spennende i seg selv. Vi vil derfor anbefale deg at du tar god tid, og besøker en seriøs og informativ sexbutikk som Lovebuddy. Her kan du i ro og mak lese om de forskjellige leketøyene og bli inspirert til å velge noe du blir nysgjerrig på. 

Sexleketøy for par

For par som vurderer å inkludere sexleketøy, er det viktig å snakke om hva dere hver især vil få ut av det. En god måte å gjøre dette på er å snakke om hva dere synes er bra i sexlivet, hva det gir dere, hva dere savner og hva dere eventuelt har lyst til å prøve. Hvis dere er fornøyd med sexlivet ditt, kan sexleketøy fortsatt være relevant og brukes til spesielle anledninger. Den eneste riktige måten å introdusere et sexleketøy i forholdet deres er enkel: kommunikasjon. Leketøy i sengen kan være et stort skritt for mange par, og det er selvfølgelig alltid viktig å snakke mye sammen om en slik type beslutning. 

Sexleketøy er helt normalt og kan bidra til å gjøre en kjedelig tirsdag morsommere, frekk og mer spennende.