Ollie Watkins: «Jeg snakker med en terapeut før og etter hver kamp»

0
23
Ollie Watkins vant Aston Villa prisen: "players player og supporters player of the year"
Advertisement

En av fotballens aller største stjerner er helt åpen på at han trenger hjelp for å prestere. – En lærdom som vi kan ta og benytte i våre liv også. Det er ikke flaut å snakke med andre om det skulle være profesjonelle, familie eller venner. En ting som ting som Ollie Watkins som bøtter inn mål for Aston Villa de siste sesongene og har blitt tatt ut til et av verdens mest tettpakkede landslag har lært er at du gjennom samtaler, opplevelser kan gjøre din indre stemme positiv.

Den engelske spissen avslører hemmeligheten bak sin suksess: «Jeg snakker med en terapeut før og etter hver kamp»

Les på Engelske klubber: Chelsea eier Todd Boehlys største tabbe ble presset igjennom av de som sitter på de store pengene

Ollie Watkins er med det engelske landslaget foran EM-sluttspillet i Tyskland som starter fredag. I forkant av mesterskapet snakker han nå om det siste året med å spille i Premier League med Aston Villa og triksene hans for å alltid være på topp – og fortsette å bøtte inn mål.

Han var viktig i Aston Villa sin suksess denne sesongen og kvalifisering til Champions League.

28-åringen avslører at han før og etter hver kamp snakker med en terapeut for å holde fokus på innsatsen på fotballbanen. «Når jeg går inn i en kamp vil jeg være sikker på at jeg har fått alle tankene mine ut av hodet. Jeg snakker med en livscoach og det har definitivt hjulpet meg siden jeg begynte å jobbe med ham» sier han i podcasten «High Performance».

Watkins kan ikke understreke nok hvor viktig mental helse er for å maksimere sin egen prestasjon under kamper. «Sinnet er sterkest fordi du trener hver dag rent fysisk på treningssenteret, men det skal mye til for å endre mental innstilling, sier han i podcasten og fortsetter:

– Hvis jeg ikke scorer i en kamp eller hvis jeg scorer tre mål, snakker jeg med ham (livstreneren). Før og etter kampen. Det gjør at jeg kan gå videre til neste kamp. Det har hjulpet meg mye.

Ollie Watkins kom til Aston Villa fra Brentford sommeren 2020. Forrige sesong sto han for 19 mål og 13 målgivende pasninger i Premier League.

England sin første kamp i EM er mot Serbia søndag klokken 21.00 på Arena AufSchalke. I gruppespillet møter de også Danmark og Slovenia.

Les på F7: Elefanter har navn