sss
Home Mental helse Manchester United legende åpen om Alzheimers «mens han fortsatt kan»

Manchester United legende åpen om Alzheimers «mens han fortsatt kan»

0
281
Denis Law spilte sammen med Bobby Charlton, så vel som den ikoniske kantspilleren George Best. Trioen dannet det som ble kjent som 'Holy Trinity'.

Det Denis Law nå gjør, ved å gå ut og fortelle om sykdommen på et tidlig tidspunkt er utrolig viktig og noe som andre som opplever noe lignende kan tjene på å også gjøre.

Det er en ekte klubblegende med 237 mål på 404 kamper for Manchester United som nå forteller han har fått diagnosen Alzheimers og vaskulær demens.

På Sporten.com kan du lese alt (nesten) om Manchester United

– Jeg forstår hva som skjer og det er derfor jeg vil snakke om min situasjon mens jeg kan, for jeg vet det kommer dager hvor jeg ikke vil forstå og jeg hater tanken på det akkurat nå, skriver 81-åringen i en uttalelse på Uniteds hjemmeside.

– Jeg vil ikke at folk skal bli lei seg hvis jeg glemmer ting, mennesker eller datoer for jeg har hatt glede av alle de minnene. Jeg er heldig som har de erfaringene fra mitt liv. Jeg har en familie som elsker og støtter meg, en fantastisk karriere hvor jeg har fått gjort det jeg elsket og fått betalt for det, og jeg har venner for livet. Jeg vet at dette kommer til å bli en tøff reise, særlig for de som elsker deg mest, skriver Law.