Juventus tar grep for å beskytte storrøyker Maurizio Sarri

0
381
Advertisement

Det er ikke bare eldre og folk som har en alvorlig sykdom som er i risikogruppen for å få en kraftig og potensiell dødelig respons på coronasmitte. – Også de som har nedsatt immunforsvar med f.eks røykere.

Den italienske storklubben Juventus tar spesielle tiltak for å beskytte sin storrøykende manager Maurizio Sarri mot coronavirus. Fotballstjerne Blaise Matuidi ble den andre Juventus-spilleren som testet positivt for coronavirus tirsdag.

Advertisement

Les på Sporten: ESPN: PSG-spiller ny lagkamerat til Haaland

Den franske midtbanespilleren ble rapportert å være «asymptomatisk og fin» av klubben sin i en uttalelse som kom en uke etter at midtbacken Daniele Rugani også testet positivt for Covid-19.

Juventus beordret sine spillere og ansatte til å isolere seg i forrige uke, og det er rapportert av Daily Mail at det blir gitt spesiell omhu til manager Maurizio Sarri.

Les på Sporten: Lionel Messi blar opp 40 millioner – Vil hjelpe Barcelona-legende ut av fengsel

60 åringen har blitt satt under et spesielt beskyttelsesregime av the Old Lady i et forsøk på å unngå coronavirusrelaterte helseproblemer.

Til tross for at han tester negativt for viruset, har Sarri økt risiko på grunn av hans store konsum av sigaretter.

Den tidligere Chelsea-hovedtreneren er kjent for å røyke opptil 60 sigaretter om dagen.

Juventus er bekymret da de med lungeproblemer og andre langvarige helseproblemer bruker i det minste lengre tid på å bli frisk etter infeksjoner.

Sarri fikk lungebetennelse i starten av kampanjen 2019/20, med et lengre enn vanlig sykdomsforløp.