Hva har skjedd med albuene til Boris Becker?

0
974
Boris Becker har sykdommen Olecranon Bursitis
Advertisement

Det store diskusjonsemnet på den pågående ATP-cupen i Australia er ikke tennisspillet. Heller ikke tennisspillerne. Vel, det er et sett med berømte albuer.

De tilhører Tysklands trener, Boris Becker – og de er ikke som de andre.

For den tidligere stjernen lider av Olecranon Bursitis. Det er en betennelsestilstand som vanligvis oppstår hvis man hviler tungt på albuene – og det er grunnen til at forstyrrelsen har blitt kjent som «studentalbue».

Les: Trenden med nakne ankler er faktisk farlig

Dette betyr at albuene svulmer opp. Typisk på størrelse med en golfball, men i Becker tilfelle som en tennisball. Kanskje veldig passende for et sett tennisalbuer …

Noe er galt
Hvorvidt Becker har hatt mye albuer på bordet, eller om han ved et uhell ble rammet av lidelsen, som også forekommer ved psoreasis og revmatoid artritt, er ukjent.

Han er imidlertid fullstendig klar over at noe er galt. Da han sist ble sett de unormale albuene, forklarte han til tyske Bild at han har fått mye behandling og ikke lenger vil gjøre noe med det.

«Jeg har hatt nok operasjoner de siste årene. Jeg vil ikke mer og så jeg venter og se».

«Så lenge jeg ikke har vondt, plager ikke albuene meg,» sa han den gangen.

Les på Sporten: Ex Real Madrid-spiller suspendert etter sexvideo

Og det plager tydeligvis fortsatt ikke den tidligere verdenseneren og den seks ganger Grand Slam-vinneren. I det minste har Boris Becker det bra i Brisbane, med Tyskland som spiller sine åpningskamper.

Her går det litt opp og ned. Det ble til et svimlende 3-0-nederlag i den første puljekampen mot Australia, mens det gikk litt tilbake i 2-1-seieren over Hellas. Tirsdag møter Tyskland Canada i en direkte annenomgangskamp som kan gi dem tilgang til kvartfinalen.

Men som bare de to øverste av de seks syklistene går videre, krever det en 3-0-seier og en kort prosess i alle kamper, mens de andre resultatene går tyskerne i de andre gruppene.

Før de to siste dagene er det bare Serbia og Australia som har gått videre.