Slik satser du på begge merkene

  0
  527
  Advertisement

  Å finne verdi i et spill er ikke så enkelt. Noen ganger gir ikke Money Line-markedet (bare å satse på hvilket lag som vinner kampen), 1×2, oss selvtilliten til å finne en vinner, og det gjør heller ikke målmarkedet (over/under). Det er folk som studerer antall mulige corner en kamp kan ha, det er andre som fokuserer på antall kort og det er mange som liker markedet for begge lag for å score mål – på engelsk, Both Teams To Score (BTTS) . Sistnevnte studiemetode har vokst mye de siste årene.

  Hva betyr det for begge lag å score?

  Konseptet med hvordan det fungerer er veldig enkelt. Velg et spill der du tror begge lagene vil score i løpet av kampen, uansett hvor mange eller hvor mange mål hvert lag skal score.

  Advertisement

  Resultatet av kampen spiller ingen rolle, det som betyr noe er om lagene scorer mål.

  Du, en nybegynner i tippings verdenen, tror kanskje at dette er en enkel måte å tjene penger på denne typen tipping … kanskje du har rett, men likevel vil vi gi deg noen tips før du begynner å satse på 22Bet spill.

  Tips for å satse på begge poeng

  Balance mellom lagene

  Å satse på mål er vanligvis en konklusjon vi kommer til når vi sammenligner styrken til to lag som skal møte hverandre, er i tvil om hvem som har størst sjanse til å vinne. Siden vi ikke fant en klar favoritt, endte vi opp med å stikke av fra å vinne eller uavgjorte (1×2-markedet) og asiatiske eller europeiske handikapspill. Hvis oddsen for kampen er i balanse, kan det å investere i målsettingen være en tryggere vei.

  Match klimat

  Det første du må se etter i dette markedet. Begge lag scorer er hvordan kampen kan spille ut og hva ånden i spillet er.

  Ånden er av et åpent spill, ikke sant? En annen ikke mindre viktig ting er å vite hvor mange fans som vil gå til stadion for å presse utøverne; jo høyere du spiller under disse omstandigheden, jo bedre.

  Angrep og forsvar

  Anta at Flamengo-spissen tar banen og liker å spille under press og vanligvis scorer mange mål på hjemmebane. Det er et godt poeng. På sin side scorer Vascos toppscorer vanligvis mange mål mot Flamengo: nok et positivt poeng.

  Enda bedre hvis begge og har defensive system som lider av mange mål, suspenderte startere og unge innbyttere, som føler kampens press. Derfor bidrar alt dette til at innsatsen vår kommer inn, med et resultat for begge lag å score.

  Nylig form

  Nylig form, i spillverdenen, er ytelsen til laget i de siste kampene som ble spilt. Vi ser vanligvis tilbake på de siste 5 kampene.